Metode de curățare a corpului fizic.

-1813Recomandările pentru menţinerea corpului nostru fizic, în ordinea dată mai jos, sunt destul de simple, dar trebuie îndeplinite cu stricteţe.

Prima regulă se referă la o alimentaţie raţională şi echilibrată. Vă propun următorul regim alimentar: micul dejun — sucuri, fructe; masa de prânz—sucuri, salate din legume proaspete, supe din legume, carne sau peşte şi la desert fructe; cina—la fel ca masa de prânz, dar fără supă. Este de dorit un consum minim de pâine, sare, zahăr. Să se excludă din alimentaţie cafeaua şi ciocolata, deoarece excită puternic celulele.

A doua regulă este curăţarea la timp a organismului de diferite reziduuri. Trebuie ca o dată pe săptămână să se facă o clismă însoţită de înfometare timp de 24 de ore. In afară de aceasta, este foarte folositor să se efectueze curăţarea regulată a tuturor organelor interne, pentru care medicina populară oferă reţete foarte eficiente. Iată câteva dintre el e.

Curăţarea profilactică (pentru toate organele interne): Se foloseşte drăgaica (sânziană) obişnuită. Se fierbe şi se bea iarna sub formă de ceai concentrat timp de 3 -4 săptămâni.

Curăţarea de săruri (în cazul depunerii acestora): două linguri de orez nedecorticat se acoperă cu apă şi se lasă astfel timp de 24 h. Dimineaţa se fierbe (după ce a dat în clocot, se mai fierbe 5 min) şi se consumă pe stomacul goi. Este de dorit ca, după aceasta 4-6 ore să nu se consume nimic. Tratamentul se face câte două săptămâni, de două ori pe an. Este o variantă profilactică eficientă.

Pentru eliminarea depunerilor calcaroase se obţin rezultate bune folosind următoarea reţetă: Sunt necesare 3 pachete cu foi de dafin (50 g fiecare). Prima zi: se toarnă într-un vas emailat 300 g apă şi se pune o jumătate de pachet de foi de dafin, se dă în clocot şi se fierbe la foc mic 5 min. Apoi, se ia vasul de pe foc şi se acoperă timp de 3 ore. Lichidul se toarnă într-un pahar şi se bea cu înghiţituri mici pe parcursul zilei. Procedura se repetă a doua şi a treia zi. Peste o săptămână, ciclul de trei zile se repetă, iar peste un an se va repeta timp de şase zile.

Curăţarea ficatului: se folosesc gălbenele (uscate). Se fierb 40 g flori sau plante într-un litru apă. În timpul zilei, din această cantitate se bea de trei ori, cu 20 min. înainte de masă. Tratamentul durează 2-3 săptămâni.

Eliminarea pietrelor de la ficat: se pregăteşte un amestec din 100 g ulei de măsline şi 100 g suc proaspăt de lămâie, amestecul se răceşte până la+10 grade Celsius. Prima zi: se ia masa de prânz, cina nu. înainte de culcare, stând în pat şi amestecând continuu compoziţia, se bea cu înghiţituri mici. După ce aţi adormit, nu trebuie să vă sculaţi. A doua zi: dimineaţa se face clismă. In timpul zilei se bea numai apă fiartă, puţin îndulcită cu miere şi cu un adaos de sare cu lămâie sau suc. Seara se face din nou clismă. A treia zi: dimineaţa se face clismă. Ziua se vor consuma legume fierte şi fructe. După una din clisme vor apărea pietre de culoare verde-intens. Dacă după ultima clismă nu vor apărea pietre, atunci procedura se repetă peste cinci zile. In caz contrar, procedura se repetă peste două săptămâni.

Curăţarea rinichilor: o lună şi jumătate pe an se va bea apă magnetizată.

Curăţarea limfei. (Metodă complexă de dezintoxicare).

Dimineaţa, pe stomacul gol, se bea un pahar cu următorul amestec: o lingură de sare Glauber (sulfat de sodiu) la un pahar de apă. Se pregăteşte un amestec format din 2 litri suc de citrice şi 2 litri apă (în total 4 litri); sucul se pregăteşte din: 4 grapefruit-uri mari sau 6 mici,1-3 lămâi, până la 2 litri se completează cu suc de portocale. Se adaugă 2 litri apă. Amestecul se va consuma la 30 min. după ce s-a luat sarea Glauber. Tratamentul continuă la fiecare 20-30 min., se consumă toată ziua cantităţi medii (350-400 g). Puteţi să nu mâncaţi nimic şi numai dacă apare o senzaţie puternică de foame mâncaţi câteva portocale. Înainte de culcare se face clismă (2 litri apă cu adaus de suc de lămâie). Procedura se repetă 3 zile. Ca rezultat, din organism se elimină 12 litri de limfa acidă bolnavă. În toate cele 3 zile se beau numai sucuri, se consumă legume şi fructe crude, se bea apă cu sare Glauber pe stomacul gol.

Curăţarea vaselor sanguine şi ridicarea tonusului general al organismului fizic: se folosesc plantele: muşeţel, sunătoare, siminoc, muguri de mesteacăn. Se iau câte 100 g din fiecare plantă şi se pun într-un borcan de 3 1, borcanul se închide (metoda de păstrare). Pregătirea: se fierb 0,5 1 apă, se adaugă o lingură de plante, se lasă 20 min, se strecoară. La 250 g de amestec se adaugă o linguriţă miere, se amestecă şi se bea înainte de culcare. Cantitatea de 250 g rămasă se bea dimineaţa pe stomacul gol, încălzită şi cu adaos de miere. În acest fel se foloseşte întregul amestec. Procedura se repetă peste 5 ani.

A treia regulă necesară pentru dezvoltarea corpului fizic este o bună încărcătură fizică însoţită de o extenuare fizică suficientă (până la transpiraţie abundentă). Cel puţin o dată pe săptămână să se facă baie de aburi.

Sursa: Albert Ignatenko- Cum să devii un fenomen.

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s