Spre un alt timp.

Cercetătorii dau dreptate persoanelor care în ultimii ani susţin că nu mai simt când trece timpul. Ei subliniază că timpul…chiar trece fără a fi simţit, deoarece durata unei zile s-a redus aproape la jumatate, astfel că trăim în doar 16 ore ceea ce ar trebui să trăim în 24.

Cauza ar fi frecvenţa de vibraţie numită oscilaţia Schumann a Terrei.Valoarea acestei frecvenţe, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat stării de relaxare, de armonie cu noi însine. Conform estimarii specialistilor, până în anul 1978, acest “puls al planetei” s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani.

Însă, în jurul acestei date s-a întâmplat ceva şi oscilaţia a crescut spre 13 Hz… Iar despre cei născuţi după ’78 se spune că au creierul “acordat” pe noua oscilaţie. Tot această cauză ar putea fi explicaţia creşterii numărului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacităţi psihice remarcabile.

Se va mai accelera

La nivel planetar, se spune că avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. Conform celor care au analizat, de-a lungul timpului, diverse documente în acest sens, Terra se comportă ca un imens circuit electric.

Între suprafaţa şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957, şi permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei, conform calendarului mayaş.

Zero ore

Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero”, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la zero ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Majoritatea celor care cred în “decodificarea” calendarului mayaş cu privire la sfârşitul lumii, spun că “de fapt, consecinţele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!”.

Reclamă

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s