Cinci pași spre tine.

Nimeni nu e vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă. Nu ești terorizat decât de propriile tale convingeri . Experiența ta despre tine și lumea ta se va schimba dacă adopți cinci pași pentru Pacea Interioară :

1.Permite-ți să recunoști faptul că unele dintre vechile tale credințe despre Dumnezeu și despre viața nu mai funcționează.

2.Explorează posibilitatea că există ceva ce nu înțelegi pe deplin despre Dumnezeu și despre viață , și că această înțelegere ar putea schimba totul .

3.Anunță că ești deschis pentru noi înțelegeri despre Dumnezeu și viață, înțelegeri care ar putea produce un nou mod de viață pe această planetă .

4.Cu mult curaj examineaza aceste noi înțelegeri și , în cazul în care se aliniază cu adevarul tau interior și cunoașterea interioara, include-le in sistemul tău de credință.

5.Exprimă-ți viața ca o demonstrație a celor mai mari convingeri ale tale , mai degrabă decât ca o negare a lor. „Crede și nu cerceta” nu e un  dicton care pus în aplicare duce la dezvoltarea ta spirituală.

Te limitează la stadiul de ATÂT și nimic mai mult . Universul este o noțiune care este în expansiune , iar tu nu faci decât să te limitezi la ceea ce este inoculat în structurile tale. Cercetează-te ca să poți vedea ca poți fi mai mare,mai bun,mai diferit de ceea ce ai fost până acum .

Nu vei avea niciodată părerea de rău că nu ai încercat.

Reclamă

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

Un gând despre „Cinci pași spre tine.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s