De ce nu funcționează lumea.

Lumea în care trăim este o componentă a unui Întreg Universal.

Tot ceea ce există în jurul nostru înafară de natura umană se hrănește cu energie ,tot ceea ce vietuiește pe acest pământ ,plante ,animale,oameni folosesc în comun energia solară,energia magnetică ,energia emoțională și toate energiile cunoscute și nerecunoscute de știință.

Nici una din ele nu se vede dar toate se simt.

Haideți să încercăm utopic să anulăm una dintre energiile acestui univers .

Să luăm energia magnetică.

Ce s-ar întâmpla dacă nu ar mai exista ?

Am fi aruncați în spațiu cu tot ceea ce este pe pământ și totul s-ar dezintegra .

Se poate trăi în spațiu ?

Nu ,deci avem un rezultat extincția.

Să luăm energia solară ,să considerăm că soarele s-ar stinge.

În acel moment temperatura ar scădea brusc ne mai permițând viața,ca să nu mai vorbim de fotosinteza plantelor , și alte procese care întrețin viața.

Se poate trăi fără soare ?

Nu ,deci avem un rezultat extincția.

Emoția e o energie ,viața însăși este condusă de energie.

Anulăm  emoțiile , anulăm iubirea ,anulăm energia care întreține relațiile umane .

Poți trăi fără să simți bucuria ,tristețea,iubirea?

Nu ,deci avem un rezultat extincția.

Lumea nu poate funcționa  doar dacă o acceptăm ca un tot unitar.

Ca lumea să funcționeze trebuie să acceptăm toate tipurile de energie ,tot ceea ce se simte ,fără a distruge nici o componentă

În timpul care trăim toate aceste componente sunt în distrugere,dar ce e mai grav este starea deplorabilă a energiei umane.

Lumea este plină de depresii, boli,suferințe dar necredința în existența acestui Tot  Universal nu mai dă oamenilor nici o șansă.

Lumea caută rezolvări în afară ,dar înăuntru nu se uită nimeni ,zeul oamenilor s-a transformat într-un zeu material numit EGO.

Soluția nu este să distrugem sufletul omului in continuare ca să ne hrănim egoul cu faptul ca tot noi vom descoperi metode și tehnici de reparare.

Moda planetară este să fabricăm suferințe ca să putem să vindem antidoturi.

Unica soluție a acestori stări de fapt este constiința indiferent de denumirea pe care fiecare i-o atribuie Dumnezeu,Divin,Absulut,Unic,Mahomed ,Buddha sau alte denumiri.

Esența umană este conștiința.

Albert Einstein a declarat înt-un context :”Aș da tot ce am și tot ce știu ,ca să cunosc Mintea lui Dumnezeu.”

Radu Dragan

Reclamă

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

3 gânduri despre „De ce nu funcționează lumea.”

  1. NAMASTE ! Dacă sîntem cu toţii SCÎNTEIE DE DUMNEZEU de ce majoritatea sînt luaţi de valul îmbogăţirii subite ,aruncînd din INIMA LOR empatia,mila,înduioşarea,IERTAREA,condescendenţa şi toate virtuţile care le moştenim în corp uman ? De ce nu se poartă aceşti „reci” cu fii şi fiicele lor,cu părinţii lor la fel de neiertător faţă de cum se poartă cu semenii lor pe care-i socotesc inferiori ? De ce ,cei care propagă dezbinare,război,lăcomie,uzurpare,durere şi suferinţă (cu gîndul la canibalii ISSIS) din cauza unor religii barbare nu gîndesc .că cei pe care-i ucid fără milă sînt la fel ca ei,îi dezbină doar un fanatic crez şi îndobitocirea ? Dece aceşti numiţi la noi patroni care îninte de 89 erau la fel de egali ca noi toţi ceilalţi,acum exploatează umile fiinţe sclavagizate în numele unui loc de muncă prost plătit,în condiţii umilitoare,se complac în poziţia de STĂPÎN ? Ce poate fi în mintea proxeneţilor sau vînzătorilor de carne vie ? Cum pot în numele unui sport numit vînătoare să ucidă din distracţie şi plăceri scîrboase animale şi păsări care-i deranjează numai pentru că există ? Şi exemplele ar putea continua ………………..

    Apreciază

    1. Namaste! George , să nu pierdem din vedere faptul ca că alegerile ancestrale ale omului au făcut diferența între semenii noștri .Iar Scânteia Divină nu are nici o legătură cu alegerile noastre. Scânteia Divină este doar catalizatorul care întreține viața pe Pământ ,iar liberul nostru arbitru este cel care ne alege calea .Viața o putem trăi ori pe inspirație ori pe transpirație. Fiecare după merit.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s