Conștiință și materie

Numeroși oameni de știință, de mulți ani  au studiat rolul conștiinței și cum poate influența în mod direct lumea noastră materială ,fizică. Multe din aceste cercetări au fost publicate, cercetări în care se demonstrează în mod clar că , conștiința și ceea ce noi percepem a fi lumea noastră materială sunt interconectate direct.

Experimentul se numeste experimentul cuantic fantă dublă, și este un exemplu foarte bun despre modul în care conștiința poate afecta lumea noastră materială . Acest experiment a fost făcut în locuri locații diferite,cu subiecți diferiți cu scopul de  a demonstra rolul conștiinței în formarea naturii realității fizice.

S-au făcut trei experimente .

În primul experiment, participanții au fost instruiți să-și concentreze atenția spre aparatul dublu-fantă. În anumite momente, o voce computerizată i-a instruit zicându-le in prima fază a experimentului: „Vă rugăm să concentrați asupra fantei”, iar în a doua fază „vă puteți relaxa acum.”

Al doilea experiment a fost efectuat la un templu budist Zen, care a fost un loc foarte bun pentru a recruta meditatori pentru experiment.

La acest test 19 persoane au participat la 31 de sesiuni.

La Institutul de Științe Noetice, trei meditatori au participat la 11 sesiuni și 4 non-meditatori au participat la 7 sesiuni. La templu budist Zen, 12 meditatori au participat la 13 de sesiuni. Testele au fost supravegheate și s-a folosit un aparat dublu-fantă .

Rezultatele au fost concludente. Conștiința influențează materia.

Cei care au meditat au avut „un efect statistic deosebit de puternic asupra rezultatelor.” Acest experiment a sprijinit în mod evident ipoteza.

În al patrulea experiment, 31 de oameni au participat la 51 sesiuni, iar efectul observat în acest studiu a fost de 3 ori puternic decât cel observat în primele patru experimente.

Studiul confirmă influența conștiinței asupra undelor cuantice, de unde rezultă că există o influență semnificativă a mentaluilui asupra materiei.

Mai jos este o demonstrație video animată a experimentului  de laborator.

Radu Dragan

Reclamă

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s