De la medicina energetica la medicina cuantica

Quantum bioenergie

images (42)

In ultimii ani fizica cuantica a demonstrat ca totul in univers este energie. Misticii antici si mai nou fizicienii sustin ca in esenta totul e lumina, insa incatusata in energia gravitationala si astfel redusa la frecvente foarte mici-de lumina, pina la materie densa cum ar fi rocile palpabile fizic.
Putem defini medicina cuantica ca fiind o noua abordare medicala bazata pe sinteza cuceririlor fizicii cuantice, combinata cu ultimele cunostiinte asupra naturii profunde a fiintelor vii si experienta milenara a medicinii orientale, adica pe realitatea energetica a fiintelor vii.
Medicina cuantica se bazeaza pe utilizarea cuantelor de energie, adica pe doze infime de radiatie electromagnetica, destinate diagnosticarii, preveniri si regenerarii sanatatii individului, folosindu-se pentru aceasta factori de actiune electromagnetici cit mai apropiati de cei naturali. Folosirea radiatiilor biologice si ecologic pure duc la restabilirea campului electromagnetic si informational perturbat. Pentru aceasta emisiile elctromagnetice folosite vor trebui sa fie la unison cu…

Vezi articolul original 792 de cuvinte mai mult

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

2 gânduri despre „De la medicina energetica la medicina cuantica”

  1. NAMASTE ! Cum toate se ivesc şi se coc la vremea lor aşa şi nouă acestei generaţii venită la întrupare cu un scop,ne este tocmai nouă gratitudinea de a fi co-participanţi şi martorii pătrunderii în esenţa nevăzutelor şi văzutelor fiinţări in trecerea şi transformarea din energie a atomilor în materie !!! Încă un pas înainte că dumnezeu SÎNTEM în TOT !!!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s