Nu judeca

Atunci când spun, „NU judeca,” vreau să spun pur și simplu că nici o acțiune nu vă oferă dreptul de a condamna PERSOANA. Dacă acțiunea nu este corectă, ajută persoana și asta numai dacă o cere, află de ce acțiunea nu este corectă, dar nu pune problema judecății.
Da , se pot judeca sisteme, convenții, tradiții ,culturi ,religii ,politici ,dar nu se pot judeca indivizi. Dacă acțiunile lor sunt greșite, doar ce poți să faci este să-i ajuți dacă ți-o cer .Dacă nu , nu oferi ajutor .De foarte multe ori ajutorul încurcă ,îi schimbi omului ritmul existențial care este alegerea lui, îi incalci de fapt liberul arbitru ,singurul lucru care este doar al lui, este dreptul de a alege. Cum poți să-i iei unui om singurul lucrul pe care îl are .El este singurul care poate să își modifice timpul făcând alegerile,timpul este singurul lui aliat sau vrăjmaș în momentul când își manifestă liberul arbitru.Asupra celorlalte proprietăți nefizice ale lui nu are nici un drept ,nu sunt ale lui ,sunt ale Celui care este mai presus de el .

Judecându-l îi iei singura jucărie .

Nu îți va părea rău?

Ia stai și reflectează un pic la acest subiect.

Reclamă

Publicat de

Radu Dragan

Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste.

Un gând despre „Nu judeca”

  1. ORICE SISTEM,,,DEMOCRATIE” ARE CA CELULA -OMUL;ORICAT DE PERFECT AR FI UN SISTEM,EL SE PRABUSESTE IN SECUNDA 2 DATORITA OMULUI;CA OMUL ESTE STRESAT,LIPSIT DE CULTURA SAU PRECUM IN LUME LA ORA ACTUALA,PROVOCAT DE SISTEM SA EJACULEZE DUHUL SAU,CA I SE DAFLUOR SAU ALTE VACCINURI,ESTE O DISCUTIE SEPARATA DAR PARTE INTEGRANTA A SERPARIEI CONTEMPORANE SI MILENARE;FIECARE NOU SISTEM NU A FACUT ALTCEVADECAT SA CREEZE ILUZII DESARTE PT A SE INFRUPTA DIN DECEPTIILE SI DRAMELE CELOR PE CARE S-A COCOTAT;CA NU MAI TINE ,O PROCESEAZA SI UN TREN CU 2 CLASE:INTRUN SISTEM IN CARE INFORMATIA GALGAIE,A-TI IMAGINA CA ,CU CIPURI,FRICA SI CONSUMISM MAI TI VIE O PLANETA,UN DIVIN SI O IREPETABILA GAYA,NUMAI NICI MINTI BOLNAVE ISI MAI POT IMAGINA;CU SANTAJ,DUCAND UN OM IN SAPA DE LEMN,PT A TE FOLOSI SA -TI IEI TAHINUL ESTE PESTE CAPACITATEA MEA DE COOPERARE;X14 SAU ORICE ALTCEA MA LASA RECE;NU VREAU NICI MACAR NOPTILE INAPOI !DACA DORITI SA PLEC-ORICUM AM IN INTENTIE ASA CEVA-DECI -URA SI LA GARA!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s