Vrei să îți afli cauza suferințelor?

În conformitate cu multe studii medicale , oamenii spirituali au o rată metabolica mai scăzută și un ritm cardiac mai mic , ceea ce înseamnă că sunt mai puțin predispuse la dobândirea unor tulburări de sănătate.

Meditația este un stil de viață în rândul persoanelor spirituale , ele sunt , de asemenea, mai puțin predispuse la a avea hipertensiune arteriala , dureri de cap ,sau alte afecțiuni.

Observăm că persoanele care aleg calea spirituală nu sunt capabile de emoții negative.

Emoțiile negative cresc aciditatea organismului,aducându-l în stare de boală.

Afecțiunea de natură psihosomatică la care dacă nu îi descoperim cauza ,nu putem să-i anihilăm efectul, se va transforma în boală.

Identificarea cauzelor unor suferințe este singura metodă prin care putem trece în stare de vindecare.

După fiecare semn care precede o afecțiune psihosomatică,observăm că există o perioadă de timp până se transformă în boală. Acel termen este dat de universul în care trăim ca să ne rezolvăm problema ,să înțelegem și să facem ceva schimbând modul de viață și atitudinea noastră față de noi înșine.

Știind răspunsul la ce te frământă ,înțelegi ce îți provoacă suferința și implicit mai stabil emoțional ,lucru care conduce în cele din urmă la armonizarea cu cei din jurul tău, cu locul de muncă, în relația cu cei din familie , în relația cu natura , vei descoperi iertarea ,vei învăța să ierți și vei învăța să te iubesti pe tine însuți și pe cei care sunt în jurul tău.

Până nu descoperi cauza din care nu poți să ierți ,nu vei putea iubi.

Iubire fără iertare nu există. Iar iertarea nu e atributul minții ,este o capacitate a sufletului.

Unii oameni duc suferința emoțională de-a lungul timpului și cred să suferința e o stare de normalitate. Orice se vindecă dacă vindeci sufletul.

După 15 ani de confirmări ale acestei metode ,pot să vă spun cu mâna pe inimă că funcționează dând rezultate miraculoase.Totul este să crezi și să faci primul pas.

Cei interesați să descopere cauzele care le produc anumite suferințe,îi rog să completeze formularul de contact menționând problema care consideră că o au și un nr de contact, urmând ca eu să îi contactez pentru detalii legate de procedură și costuri .

Toate datele și informațiile  completate în formularul de contact  inclusiv adresa de email rămân strict confidențiale 

Reclamă

2 gânduri despre „Vrei să îți afli cauza suferințelor?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s